VA­SEN-podcas­tis­sa et­si­tään vas­tauk­sia sii­hen, mi­ten Hel­sin­gis­tä voi­daan ra­ken­taa yh­den­ver­tai­nen kau­pun­ki kai­kil­le

Podcastin ensimmäinen jakso on julkaistu!

Helsingin Vasemmiston kuntavaali-podcastissa VASEN pureudutaan kaupunkipolitiikan kiemuroihin ja etsitään vastauksia siihen, miten Helsingistä voidaan rakentaa yhdenvertainen kaupunki kaikille.

“VASEN-podcast tarjoaa mielenkiintoista kuunneltavaa monipuolisesti politiikan eri sektoreilta“, kertoo Helsingin Vasemmiston viestintäryhmän Minna-Elisa Rytkönen.

Neljän jakson aikana käsitellään kaupunkiympäristöä ja rakentamista, sosiaali- ja terveyspalveluita, koulutusta ja yhdenvertaisuutta sekä ilmasto- ja ympäristöpolitiikkaa. Jokaisessa jaksossa on vieraana kaksi Helsingin Vasemmiston kuntavaaliehdokasta. Podcastin juontaa Omaa luokkaa -podcastistakin tuttu Taija Roiha.

Podcastin ensimmäinen jakso on juuri julkaistu SoundCloudissa ja Helsingin Vasemmiston verkkosivuilla. Jaksossa puhutaan Helsingissä asumisesta ja elämisestä. Siinä keskustelevat arkkitehti Noora Laak sekä arkkitehti ja kaupunkisuunnittelija Arvind Ramachandran.

Podcastin muut vieraat ovat kuntavaaliehdokkaat Edina Bilajac, Reko RavelaAhmad HosseiniSaana SimonenElina Kauppila ja Anna Lemström. Seuraavat jaksot julkaistaan kerran viikossa tiistaisin: 13.4, 20.4, 27.4 ja 4.5.