Uusia eh­dok­kai­ta edus­kun­ta­vaa­lei­hin – Hel­sin­gin Va­sem­mis­to läh­tee täy­del­lä lis­tal­la vaa­li­ke­vää­seen

Zahra Abdulla ja Annuska Dal Maso.

Helsingin Vasemmistoliiton ehdokaslista kevään eduskuntavaaleihin on täysi! Uusina ehdokkaina listaa vahvistamaan lähtevät kätilö Zahra Abdulla sekä kohtaavan työn päällikkö Annuska Dal Maso.

”Myös perheenäitejä tarvitaan päättäviin pöytiin. Perheiden hyvinvointiin, lapsiin ja nuoriin tulee panostaa. Lapsissa on meidän tulevaisuutemme. Haluan nähdä enemmän iloa ja väriä tässä maassa. Rauha rakennetaan pienistä asioista! Pidetään huoli toisistamme, metsistämme ja annetaan kaikkien kukkien kukkia”, Abdulla kertoo.

”Olen työskennellyt marginalisoitujen ihmisten parissa koko elämäni. Olen odottanut sekä inhimillisempää päihdepolitiikkaa että konkreettisia tekoja heikoimmassa asemassa olevien hyväksi. Nyt on aika toimia ja tuoda kuuluviin katujen ääni”, Dal Maso toteaa.

Helsingin Vasemmistoliiton puheenjohtaja Katri Kangas odottaa ilolla vaalikevättä:

“Olemme asettaneet ehdolle upean, osaavan ja omistautuneen joukon ihmisiä. Jokainen ehdokkaistamme on valmis tekemään tosissaan töitä hyvinvoivan ja ympäristökestävän yhteiskunnan rakentamiseksi. Olen todella iloinen ja toiveikas näistä vaaleista, tiedän että tällä listalla jos jollain voimme lähteä tavoittelemaan vaalivoittoa.”

Helsingin Vasemmistoliitto on nyt nimennyt yhteensä 23 ehdokasta vaaleihin, eli lähtee täydellä ehdokaslistalla vaaleihin. Ehdokkaiksi on aiemmin nimetty Alpo Aaltokoski, Rahim Alizada, Mia Haglund, Toivo Haimi, Veronika Honkasalo, Titta Hiltunen, Kaarle Hurtig, Antti Kaajakari, Maija Karhunen, Mai Kivelä, Markku Kivinen, Minja Koskela, Noora Laak, Anna Lemström, Ajak Majok, Petra Malin, Tuomas Nevanlinna, Riku Nieminen, Suldaan Said Ahmed, Sami Säynevirta ja Pinja Vuorinen. Eduskuntavaalien varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 2.4.2023.