Blo­gi: Tie­to pää­tök­sen­teos­ta kuu­luu kai­kil­le, ei har­voil­le

Hyvä helsinkiläinen! Olet Vasemmistoliiton Helsingin valtuustoryhmän uusilla verkkosivuilla.
Täältä löydät jatkossa tietoa kaupunkilaisia koskevista päätöksistä kaupunginvaltuustossa ja muissa luottamuselimissä.

Valta vaikuttaa Helsingissä kuuluu kaikille, ei harvoille. Me kaupunginvaltuutetut edustamme asukkaita ja teemme töitä sen eteen, että kaikilla olisi oikeus kohtuuhintaiseen asuntoon, jatkuvaan oppimiseen, laadukkaaseen terveydenhoitoon, puhtaaseen luontoon ja ilmaan sekä huolenpitoon niin lapsena kuin vanhuksenakin.

Hyvää politiikkaa ei kuitenkaan synny ilman, että sitä tekemässä ovat kaikki kaupunkilaiset. Siksi on tärkeää, että jokainen helsinkiläinen saa tarpeeksi tietoa päätöksenteosta ja mahdollisuuden ottaa kantaa omaa arkeaan koskeviin asioihin.

Olemmekin halunneet uudistaa valtuustoryhmän viestintää verkossa, jotta pystymme viestimään politiikasta kaupunkilaisille aiempaa tehokkaammin. Näillä sivuilla avaamme poliittista päätöksentekoa mahdollisimman avoimesti ja ymmärrettävästi paitsi tekstien myös esimerkiksi videoiden avulla. Sivuilta löytyvät myös valtuutettujen ja varavaltuutettujen yhteystiedot. Toivomme, että otat rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on toiveita tai kysymyksiä Helsingin kuntapolitiikasta.

Verkkosivu-uudistuksen yhteydessä ryhdymme julkaisemaan kerran kahdessa viikossa uutiskirjettä, jossa kerromme valtuuston tehdyistä ja tulevista päätöksistä sekä työstämme Helsingin politiikassa. Uutiskirjeen voit tilata tämän sivun alalaidasta.

Samaan aikaan näiden verkkosivujen julkaisun kanssa Vasemmistoliiton visuaalinen ilme uudistuu. Näillä sivuilla näet puolueen uuden logon: optimistisen ja eteenpäin suuntaavan linnun. Se viestii toisaalta uskostamme siihen, että maailma on muutettavissa, toisaalta ympäristöarvojen suuresta merkityksestä puolueellemme. Vasemmistoliiton arvojen ydintä on edelleen tasa-arvo. Punaisuus on suuri osa politiikkaamme, mutta nykymaailmassa se suuntaa tulevaan ja kohti inhimillisen, välittävän Suomen rakentamista.

Paitsi poliittisista kysymyksistä, kuulemme mielellämme teidän helsinkiläisten toiveita myös viestinnästämme. Mistä juuri sinä haluaisit tietoa ja millä tavalla? Ota yhteyttä ja kerro toiveesi – me kuuntelemme!

Helsingin vasemmistoliiton valtuustoryhmän puolesta,

Anna Vuorjoki
valtuustoryhmän puheenjohtaja