Hel­sin­gin va­sem­mis­to­lii­ton val­tuus­to­ryh­mä et­sii VIES­TIN­TÄ­PÄÄL­LIK­KÖÄ ja RYH­MÄ­SIH­TEE­RIÄ

Oletko innostunut ja osaava viestinnän ammattilainen? Hae meille töihin!
 
Vasemmistoliiton Helsingin valtuustoryhmä hakee osaavaa ja innokasta työntekijää vastaamaan VIESTINTÄPÄÄLLIKÖN ja RYHMÄSIHTEERIN tehtävistä. Työsuhde on määräaikainen elo-syyskuusta 2019 alkaen kevääseen 2023 asti. Työsopimukseen sisältyy irtisanomisehto.
 
Tehtäviin kuuluu vasemmistoliiton valtuustoryhmän viestinnän suunnitteleminen, toteuttaminen ja kehittäminen sen monissa muodoissa, sosiaalisen median viestintä, valtuutettujen konsultoiminen viestinnällisissä kysymyksissä sekä mediakontaktityö. Valittava henkilö toimii myös valtuustoryhmän sihteerinä, avustaa ryhmää poliittisessa ja käytännön asioiden valmistelussa sekä tarvittaessa järjestää tilaisuuksia ja tapahtumia.
 
Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää soveltuvaa koulutusta, työkokemusta yhteiskunnallisesta viestinnästä, organisointikykyä, idearikkautta, oma-aloitteisuutta, kykyä toimia nopeasti muuttuvissa tilanteissa sekä sitoutumista vasemmistoliiton tavoitteiden ajamiseen. Olennaisia taitoja ovat myös strateginen poliittinen ote, hyvä paineensietokyky, varmat käytännön suulliset ja kirjalliset viestintätaidot sekä ymmärrys politiikasta, mediakentästä ja tiedotusvälineiden toimintalogiikasta. Eduksi katsotaan tekninen osaaminen esimerkiksi kuvankäsittelyssä, taitossa ja videoiden tuottamisessa sekä vasemmistolaisen politiikan tuntemus. Tehtävä edellyttää joustavuutta työaikojen suhteen.
 
Tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen ja itsenäisen työn, jolla on laajaa yhteiskunnallista merkitystä. Valittavalla henkilöllä on mahdollisuus vaikuttaa oman työnsä sisältöön ja työskentelytapoihin. Työn pääasiallisia suorituspaikkoja ovat vasemmistoliiton puoluetoimisto ja Helsingin kaupungintalo, jotka molemmat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella. Työyhteisö on mukava ja sitoutunut.
 
Työehdot ovat vasemmistoliiton työehtosopimuksen mukaiset. Tehtävä on kokoaikainen tai sopimuksen mukaan osa-aikainen.
 
Pyydämme lähettämään hakemukset 28.7.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen anna.vuorjoki@kolumbus.fi. Viestin otsikoksi ”viestintäpäällikkö”. Huom! Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi yhtenä PDF-tiedostona. Liitä mukaan 3–5 tehtävän kannalta olennaista työnäytettä tai linkki portfolioosi. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin, jotka pidetään viikolla 33 arki-iltaisin Helsingissä. Kannustamme hakijoita erilaisista taustoista hakemaan.

Lisätietoja:

Anna Vuorjoki
valtuustoryhmän puheenjohtaja
p. 050 337 0689 (puhelintiedustelut 27.-28.6. tai 22.-26.7., tarvittaessa soittopyyntö vastaajaan)
anna@annavuorjoki.fi (tiedustelut 28.6. mennessä)