Hel­sin­gin Va­sem­mis­to­lii­ton joh­toon Sa­muel Adouc­hief, An­na Lem­ström ja Il­po Haa­ja

Uusi puheenjohtajisto hymyt kasvoillaan.
Uusi puheenjohtaja Samuel Adouchief (oik.) ja toinen varapuheenjohtaja Ilpo Haaja. Kuvasta puuttuu toiseksi varapuheenjohtajaksi valittu Anna Lemström.

Helsingin Vasemmistoliitto on valinnut uuden puheenjohtajiston ja piirihallituksen vuodelle 2022 syyspiirikokouksessaan. Puheenjohtajaksi valittiin Samuel Adouchief, 33 vuotta. Adouchief työskentelee oikeuspsykiatriaan erikoistuvana lääkärinä ja edustaa vasemmistoliittoa Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveyslautakunnassa.

Varapuheenjohtajiksi valittiin Anna Lemström, 26 vuotta, ja Ilpo Haaja, 63 vuotta. Lemström työskentelee vasemmistoliiton eduskuntaryhmän avustajana ja toimii Helsingissä varavaltuutettuna. Haaja työskentelee Helsingin telakan pääluottamusmiehenä ja on vasemmistoliiton puoluehallituksen 1. varajäsen.

 

Piirihallitukseen valittiin varsinaisiksi jäseniksi

 

Antti Kaajakari

Tuulia Vainio

Edina Bilajac

Veera Luhtala

Mane Räisänen

Sini Perentz

Katri Kangas

Pinja Vuorinen

Pekka Rantala

Eve Keskinen

Elina Hemminki

Markku Kärkkäinen

Orjo Pättiniemi

 

Varajäseniksi piirihallitukseen valittiin

 

Marja Kaitaniemi

Ronja Turkka

Mikko Perttola

Mike Pohjola

Noora Eyongmbanda

 

Helsingin Vasemmistoliiton sääntömääräinen syyspiirikokous pidettiin 4.12.2021 Vartiokylän työväentalolla. Hallitus tulee tulevana kautena keskittymään vuoden 2023 eduskuntavaaleihin valmistautumiseen, piirin osastojen toiminnan vahvistamiseen sekä viestinnän kehittämiseen.