Haem­me jouk­ku­ee­seem­me vies­tin­tä­suun­nit­te­li­jaa te­ke­mään en­si ke­vään vaa­le­ja

Helsingin Vasemmistoliitto hakee määräaikaiseen työsuhteeseen 14.4.2023 saakka viestintäsuunnittelijaa. Määräaikaisuuden peruste on työn projektimainen luonne. Hakemukset tulee lähettää 4.1.2023 mennessä.

Tule tekemään ensi kevään eduskuntavaalien vaikuttavinta vaalikampanjaa! Helsingin Vasemmisto etsii nyt joukkoonsa määräaikaista viestintäsuunnittelijaa rakentamaan ja toteuttamaan puolueen vaalikampanjaa yhdessä muiden työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa. Mikäli olet luova ja kekseliäs sosiaalisen median taitaja, jolla on halua ja draivia tehdä maailmasta parempi paikka, tämä työpaikka on juuri sinulle.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä osaamista visuaalisesta viestinnästä tai videotuotannosta, ymmärrystä eri viestintäkanavien hyödyntämisestä sekä eri kohderyhmien tavoittamisesta. Toivomme aikaisempaa kokemusta kampanjatyöhön osallistumisesta ja työhön soveltuvaa koulutusta. Sovit hyvin joukkoomme, mikäli omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja pystyt sitoutumaan työssäsi Vasemmistoliiton arvoihin.

Meillä on tarjota sinulle työ, jolla on merkitystä ja vaikutusta yhteiskuntaan. Työssä on mahdollista oppia vaikuttamisviestinnästä, päästä ideoimaan kampanjasisältöjä ja käyttämään luovuutta. Työssä pääset jalkautumaan kampanjoivien ehdokkaiden pariin, mutta pääasiallinen työskentelypisteesi on puoluetoimistolla. Tarjoamme myös etätyömahdollisuuden sekä hyväntuulisen työyhteisön.

Työ on määräaikainen ajalla 23.1.-14.4.2023 (koeaika 3 viikkoa) ja osa-aikainen (80 % työajasta). Määräaikaisuus perustuu työsuhteen projektimaiseen luonteeseen. Tehtävään sisältyy ilta- ja viikonlopputyötä. Palkka on 2 109,74 kuukaudessa, lisänä lounasetu.

Helsingin Vasemmistoliitto on jäsenmäärältään Vasemmistoliiton suurin piirijärjestö. Piirijärjestö toimii jäsenistöä yhdistävänä organisaationa, jonka päävastuulla on puoluetoiminnan organisointi Helsingissä. Piirijärjestö aset- taa vaalipiiriin eduskuntavaaliehdokkaat, tukee ehdokkaiden vaalityötä, tuottaa vaalimateriaalia ja koordinoi puolueen kampanjaa paikallistasolla. Piiritoimistolla työskentelee kolme työntekijää. Lisätietoa Helsingin Vasemmistoliitosta löydät verkkosivuiltamme: https://helsinki.vasemmisto.fi/.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja soveltuvaksi katsomasi työnäyte/työnäytteet osoitteeseen toni.asikainen@vasemmistoliitto.fi 4.1.2023 mennessä. Kannustamme eri vähemmistöryhmiin kuuluvia ihmisiä hakemaan tehtävään. Piirihallitus päättää haastatteluun kutsuttavista hakijoista 9.1. ja olemme yhteydessä hakijoihin mahdollisimman pian sen jälkeen. Haastattelut järjestetään 13.1. osoitteessa Lintulahdenkatu 10, Helsinki. Piirihallitus tekee päätöksen valittavasta henkilöstä 19.1., jonka jälkeen haastatteluun osallistuneisiin ollaan yhteydessä mahdollisimman pian. 

Lisätiedot:

Toni Asikainen, toiminnanjohtaja, toni.asikainen@vasemmistoliitto.fi

Arto Leinonen, järjestökoordinaattori, arto.leinonen@vasemmistoliitto.fi