Vas­sa­riqu­eer -pik­nik

Hei sinä sateenkaareva, vasemmistohenkinen ihminen! Tule mukaan piknikille! <3

Helsingin Vasemmisto ja Vasemmiston sateenkaarilinnake -ryhmä järjestävät piknikin samanhenkisille queereille torstaina 27.6. klo 15-18 Tervasaaressa. Piknikillä on mahdollisuus tehdä itselleen kyltti lauantain Pride-kulkueeseen. Me tarjoamme rajoitetun määrän kyltintekotarpeita, mutta omat materiaalit ovat myös suotavia.

Tapahtuma on alkoholiton ja päihteetön, joten otathan tämän huomioon piknik-eväitä suunnitellessasi. Lemmikit ovat tervetulleita mukaan piknikille.

Tervasaaressa on esteetön WC ja tapahtumassa noudatetaan vasemmiston turvallisemman tilan periaatteita: https://vasemmisto.fi/vasemmiston-turvallisemman-tilan-periaatteet/.

Huom! Sateen sattuessa kokoonnumme Merikotka-tilassa (Lintulahdenkatu 10, 1. krs.). Merikotka-tilan esteettömyystiedot löydät tämän kuvauksen alta. Piknikin Facebook-tapahtuman linkin löydät alta.

Merikotka-tilan esteettömyystiedot:

Rakennukseen pääsee ramppia pitkin. Ulko-ovi on 95 cm leveä. Merikotka-tilaan kuljetaan ravintola Pihkan kautta, Pihkan pääoven leveys on 90 cm. Kokoustiloille vievän oviaukon leveys on 90 cm. Merikotka-tilan oven leveys 80 cm. Kaikissa oviaukoissa on pieni kynnys. Toimistorakennuksen aulassa on esteetön WC-tila. Merikotka-tilassa on sekä käsinojallisia että käsinojattomia tuoleja.

MITÄ: Vassariqueer -piknik

MISSÄ: Tervasaaressa. Sateen sattuessa Merikotka-tilassa, Lintulahdenkatu 10, 1. krs.

MILLOIN: To 27.6. klo 15-18

MIKSI: Koska lauantaina 29.6. marssitaan paremman huomisen puolesta! Ja kesään kuuluu piknik! <3Muut tapahtumat

Ke­sä­kuu

19.06.2024   |   Hermannin kerho, Hämeentie 67B, katutason liiketila.

Va­sem­mis­to­lai­nen lu­ku­pii­ri

Lukupiiri kokoontuu keskustelemaan yhteisesti luetusta teoksesta. Kirjan lukemisesta on hyötyä, mutta se ei ole pakollista! Tervetuloa!

Lue lisää

29.06.2024   |  

Hel­sin­gin Va­sem­mis­to x Hel­sin­ki Pri­de -kul­kue

Tule mukaan Helsinki Pride kulkueeseen puolustamaan ja juhlimaan yhdenvertaisuutta!

Lue lisää