Va­sem­mis­to­kirp­pis!

Tule myyjäksi, tekemään löytöjä ja tapaamaan ihmisiä uuteen tapahtumaan!

Onko korona-aika täyttänyt kaappisi pieneksi jääneillä lastenvaatteille? Löytyykö ullakoltasi pölyttymästä vanhan maailman aarteita, joiden ajattelisit menevän kaupaksi jollekulle toverille? Oletko innokas virkkaaja, joka etsii töilleen sopivaa myyntipaikkaa? Tervetuloa pitämään myyntipöytää ja tekemään löytöjä Vasemmistokirppikselle 29.10. kello 10-15 Vartiokylän työväentalolle!

Tarkoituksena on järjestää vasemmistohenkinen kirpputoripäivä, jossa voi myös nauttia hyvästä seurasta ja kahvion antimista. Tarjolla on lisäksi musiikkiesityksiä sekä tekemistä perheen pienimmille tai lapsenmielisille. Tarkemmat tiedot ilmoitetaan myöhemmin.

Tapahtumaan ovat tervetulleita myymään niin yksittäiset jäsenet, puolueosastot kuin luottamushenkilötkin ja eduskuntavaaliehdokkaatkin. Kirpputoripöydän hinta on 20 euroa/paikka ja paikkaan kuuluu pöytä, tuoli sekä noin 2 x 2,5m myyntipöytäalue. Paikan saa 21 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Ilmoittaudu mukaan myyjäksi viimeistään 29.9. Tapahtuma järjestetään, mikäli ilmoittautumisia tulee riittävästi määräaikaan mennessä. Ole siis nopea ja varaa paikkasi hienoon uuteen tapahtumaan! Tee paikkavaraus lähettämällä viestiä Antti Kaajakarille sähköpostitse osoitteeseen antti.kaajakari[a]gmail.com. Pöytien paikkavarauksista ja kahvilan myynnistä saadut tuotot käytetään piirin toiminnan tukemiseen.

Lämpimästi tervetuloa!Muut tapahtumat

Lo­ka­kuu

13.10.2022   |   Puoluetoimisto, Merikotkasali, Lintulahdenkatu 10

Kes­kus­te­lu­ti­lai­suus te­ko­ä­lyn yh­teis­kun­nal­li­sis­ta vai­ku­tuk­sis­ta

Miten tekoäly vaikuttaa yhteiskuntaan ja mitä vasemmisto ajattelee asiasta? Tervetuloa pohtimaan asiaa kanssamme!

Lue lisää

23.10.2022   |   Puoluetoimisto, Merikotkasali

Vai­ku­ta Va­sem­mis­tos­sa -kou­lu­tus

Vaikuta vasemmistossa -tilaisuudessa tutustutaan vasemmistoliittoon ja jaetaan ajatuksia paikallistoiminnan kehittämisestä. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää

25.10.2022   |   Vartiokylän työväentalo, Rusthollarinkuja 3

Kes­kus­te­lu­ti­lai­suus si­säi­ses­tä de­mo­kra­tias­ta ja osal­li­suu­den li­sää­mi­ses­tä Hel­sin­gin Va­sem­mis­ton toi­min­nas­sa

Helsingin Vasemmiston jäsen, tule keskustelemaan osallisuuden lisäämisestä järjestössämme!

Lue lisää